Szeretettel köszöntelek a Mézelő méhek és termékeik közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz képeket és híreket, fórumozhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Mézelő méhek és termékeik vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Mézelő méhek és termékeik közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz képeket és híreket, fórumozhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Mézelő méhek és termékeik vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Mézelő méhek és termékeik közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz képeket és híreket, fórumozhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Mézelő méhek és termékeik vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Mézelő méhek és termékeik közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz képeket és híreket, fórumozhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Mézelő méhek és termékeik vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: 4 nagy körte 1 deci száraz fehérbor 2 evőkanál gesztenyeméz 2 evőkanál hámozott vágott mandula A négy szép körtét hámozd meg, és vágd félbe. Fedő alatt párold őket fél puhára a borban, utánna kend be mézzel és hintsd meg a mandulával, amelyeket előzőleg szárazon megpiritottál. Egy perc múlva vedd le a tűzről, és tálald.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézes, fűszeres, forró almalé
Nyerj mézet
Méhegészségügyi nap - Szakmai Konferencia
film: Méz (2010)